Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS er den lokale faginstans for brannvern i Trondheim, Malvik, Klæbu, Indre Fosen, Oppdal og Rennebu kommuner. Selskapet har både heltids- og deltidsmannskaper, til sammen ca 340 ansatte. Brann- og redningstjenestens hovedoppgaver er å sikre liv og verdier.

Ledig stilling som deltid brannkonstabel i Malvik

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS (TBRT IKS) har ledig stilling som deltid brannkonstabel i 2,5 % stilling, med tjenestested ved Malvik brannstasjon. Stillingsprosenten tilsvarer antall øvingstimer i løpet av året. Ved en 2,5 % stilling har man 52 timer i året. Disse øvingene foregår på ettermiddag/kveld.

I tillegg til dette har man hjemmevakt hver 4.uke (dreiende vakt), og utrykninger/oppdrag. Det vil også kunne være behov for å gå ekstra dagvakter ved behov, men dette kommer vi nærmere tilbake til under intervjuet. Lønnen vil variere litt, men det ligger rundt 11 000 - 12 000 kr brutto hver måned, så vil det kunne bli mer de periodene man har overtid og flere oppdrag. 

Til stilling i brannvesenet stilles det formelle krav til utdanning. Den som tilsettes må derfor være innforstått med å gjennomføre denne utdannelsen. Det stilles også beredskapsmessige helsekrav i.h.t fysiske retningslinjer for TBRT IKS og ifølge arbeidstilsynets helseundersøkelse, samt fysiske tester for røyk- og kjemikaliedykkere.

Informasjon om de fysiske kravene finners her. For de som tilsettes kreves politiattest. Stillingene har 6 mnd. prøvetid.

Krav:

- Den som ansettes bo og arbeide i rimelig nærhet til brannstasjonen og ha en klar avtale med hovedarbeidsgiver med hensyn til utrykninger i arbeidstiden. Krav til responstid er i 4 og 6 minutter (dag og natt) fra bosted og arbeidssted til brannstasjon.

- Førerkort klasse B

- Pliktmessig hold av privatbil

- Det er fordel om du harførerkort klasse C, men dette er ikke et krav. Vi vil kunne være med på å dekke utgiftene til førerkort klasse C ved behov. 

Ta kontakt med stasjonsansvarlig Tor Olav Evenshaug, telefon: 918 35 910, om du har spørsmål rundt dette.

 

Vi kan tilby:

- Spennende og allsidige arbeidsoppgaver.

- Godt miljø og god kompetanseutvikling.

- Mulighet til å bidra til at liv og verdier reddes gjennom en samfunnsviktig jobb.

 

Det vil bli lagt vekt på personlige egenskaper som samarbeidsevne og positiv innstilling. Det er mulig å søke på stillingen dersom man på utlysningstidspunktet ikke innehar nødvendig kompetanse

Den 20.august mellom klokken 17:00-20:00 vil det være mulighet for søkere til stillingen å komme innom brannstasjonen i Hommelvik . Da kan dere få prøve ut noen av de fysiske testene, se stasjonen, få svar på spørsmål og hilse på noen av de ansatte.

 

Nærmere opplysninger om stillingen fås hos personalrådgiver Gunhild Skjei, tlf. 938 31 774 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller stasjonsansvarlig Tor Olav Evenshaug, telefon: 918 35 910.

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS ønsker mangfold, og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke.

Søknad sendes elektronisk HER.

Søknadsfrist: 24.august 2018.

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser. Gyldig politiattest framlegges ved tilsetting.

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS er den lokale faginstans for brannvern i Trondheim, Malvik, Klæbu, Indre Fosen, Oppdal og Rennebu kommuner.

trondheim      Klaebo      Malvik      indre fosen        Rennebu      Oppdal

Logg inn