Vennligst velg din kommune nedenfor

.

Feierne i Trondheim samt feiervesenets administrasjon holder til i Tempevegen 23.

Vi utfører feiing og tilsyn i selskapets kommuner.

I tillegg utfører vi byggesaksbehandling på fyringsanlegg i Trondheim og Oppdal kommune. Vi kan kontaktes på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 41667000. Telefonen er betjent mellom klokka 0900 og 1500 alle hverdager unntatt lørdag.

 

Vi minner om at alt arbeid vi i feieravdelingen utfører ute, er avtalt eller varslet på forhånd, og vårt personell stiller alltid i uniform og har id-kort tilgjengelig. Se for øvrig oversikt over lagene på din aktuelle kommune, klikk på kommunenavnet.

 

Feieavgiften vedtas i Trondheim bystyre i forbindelse med budsjettbehandlingen og innkreves sammen med øvrige offentlige avgifter. Dersom avgiften skal endres på grunn av fjerning av ildsted eller installasjon av ildsted, foretas endringen fra første påfølgende termin etter at vi har mottatt skriftlig melding om dette.

 

 Informasjon om bioetanolpeiser, se vanlige avvik - krav eller følg lenken.

 Informasjon vedrørende feiing og tilsyn av hytter/fritidsboliger - se informasjon i høyremeny under feier.

 

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS er den lokale faginstans for brannvern i Trondheim, Malvik, Klæbu, Indre Fosen, Oppdal og Rennebu kommuner.

trondheim      Klaebo      Malvik      indre fosen        Rennebu      Oppdal

Logg inn