Vedlikeholdskjøring kode 160

images-320kopi203images-11rsz cimg6470-111

Utrykningsforskriftens §36 sier;

"Den enkelte utrykningsfører skal til en hver tid ha den kompetanse som er nødvendig i forhold til type oppdrag og kjøretøy. Etat, foretak eller organisasjon som har utrykningstjeneste som en del av virksomheten plikter å sørge for at utrykningspersonellet gjennomfører nødvendig faglig vedlikehold og utvikling"

Vedlikeholdstrening i utrykningskjøring er noe vi tilbyr for alle nødetater og hjelpekorps som har behov for vedlikeholdstreningen i utrykningskjøring med godkjente instruktører.

Videre sikrer undervisningen vår at grunnopplæringen i utrykningskjøring (kode 160) blir fulgt opp med videreutvikling i forhold til type oppdrag og kjøretøy som er i utrykningsførerens tjeneste.

Vi kan tilby et spesialtilpasset opplegg for den enkelte kunde. Opplæringen vi bestå av en teoretisk og praktis del. Teoretisk undervisning kan gjennomføres på TBRT's øvingssenter ved Sandmoen Brannstasjon eller lokalt hos kunden.

Utrykningskjøringen gjennomføres med våre eller kundens utrykningskjøretøy.
Alt etter ønske og behov. Til konkurransedyktige priser.

Våre kjøretøy:

Skoda Superb 2016

Audi A6 Allroad 2016

Mersedes Benz ML 300 4 matic 2011 modell

Lastebil / Brannbil T.1.2 Mersedes Benz 2011 modell

For tilbud og pris kontakt:

Instruktør: Erik Sorken Tlf 40232123 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Instruktør/Undervisningsansvarlig: Olav Noteng Tlf 93200039 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS er den lokale faginstans for brannvern i Trondheim, Malvik, Indre Fosen, Oppdal og Rennebu kommuner.

trondheim      Malvik      indre fosen        Rennebu      Oppdal

Logg inn