Når du er i kontakt med TBRT på nett, gir du nettstedet tilgang til opplysninger om deg. Personvernerklæringen forteller hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det, og hva vi eventuelt bruker opplysningene til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg, som navn, telefonnummer og e-post. Hvordan du bruker et nettsted, kan også regnes som personopplysninger. For eksempel hva du har klikket på, nyhetsbrev du abonnerer på, og hvem du gir «likes» til.

TBRT.no samler ingen sporbare personopplysninger

Kort fortalt, så samler vi ingen opplysninger via TBRT.no som kan spores tilbake til deg. Vi bruker Google Analytics, men alle data derfra er anonymiserte.

Informasjon vi samler gjennom informasjonskapsler

For å vite hvordan folk bruker nettsiden vår, henter vi informasjon ved hjelp av informasjonskapsler (cookies). Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics til dette. Vi får for eksempel vite tidspunkt på dagen, hvilke sider som besøkes, og hvor lenge brukerne er der. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette.

Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. For å sikre personvernet ditt bruker vi anonymizeIP, en funksjon som gjør at alle opplysninger som kan identifisere deg, inkludert IP-adresse, blir anonymisert.

På nettvett.no kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.

Kontakt

Om du har spørsmål knyttet til TBRT.no og personvern, ta kontakt med postmottak@tbrt.no

Fant du det du lette etter?

Ja
Nei
Takk for din tilbakemelding!